Спецвипуск «Критичної точки»:  П’ятниця, 13 - дивина та й годі!

Спецвипуск «Критичної точки»: П’ятниця, 13 - дивина та й годі!

13 Вересня 2013
5565

Спецвипуск «Критичної точки»: П’ятниця, 13 - дивина та й годі!

5565
Спецвипуск «Критичної точки»:  П’ятниця, 13 - дивина та й годі!
Спецвипуск «Критичної точки»:  П’ятниця, 13 - дивина та й годі!

В п'ятницю, 13 вересня, у спеціальному випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

-ДИВО-ЛІС. Люди йдуть по гриби, а повертаються... п'яними. Про диво-ліс на Житомирщині - розкажуть журналісти програми.

-МЕРТВІ ДУШІ. На дорогах Тернопільщини за кермом їздять покійники, та ще й п'яні. Принаймні, до такого висновку можна дійти, вивчивши протоколи місцевого інспектора ДАІ. Про любителя творчості Гоголя - у сюжеті «Критичної точки».

-ТРОЯНСЬКИЙ КІНЬ. Один з найбільших обманів у світі - легендарний «Троянський кінь». Хитрість давніх греків вирішили використати злочинці на складі під Одесою. Чи вдався маневр?

- СЕКРЕТНА ПОРАДА. Як не потрапити у пастку авантюристів, купуючи товари на базарі? У спеціальній рубриці «Критичної точки» порадами на цю тему ділиться колишній адміністратор ринку.

-ОТ ТАК СЮРПРИЗ!. На Харківщині чоловік жив один в квартирі, поки одного дня в його двері не постукали судові розпорядники та не почали описувати майно через борги... співмешканки. Про жінку-привида - у розслідуванні «Критичної точки».

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» .У постійній рубриці «Критичної точки» - злочинці-невдахи. Як у Канаді скляні двері завадили пограбуванню? Чому китайський злочинець не зміг вкрасти гроші? Хто завадив злочинам у французькій крамниці та німецькій аптеці?

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду