«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку

«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку

13 Вересня 2013
8169

«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку

8169
«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку
«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку

Найсмачніший проект «Великий пекарський турнір» телеканалу «1+1» відкрив унікальний арт-об'єкт для киян та гостей міста на території Печерського ландшафтного парку. Студенту Олександру, учаснику Пекарського турніру, доручили  розпочати презентацію.

 

Арт-лавку у формі спокусливого тістечка з вишенькою створила молода українська художниця та арт-дизайнер Даша Хожай: «Розташування арт-лавки на Співочому Полі невипадкове, адже це улюблене місце для прогулянок законах пар. Відтепер у всіх буде можливість зізнаватися одне одному у романтичній атмосфері солодкого тістечка».

 

Ексклюзивний арт-об'єкт створювався протягом кількох місяців. Спершу був розроблений ескіз майбутнього пам'ятнику, далі обрали матеріал та почали втілювати задум. Арт-лавка у формі тістечка - це єдиний екземпляр, подібних в Україні не існує. Вага цього тістечка - 150 кг. Виготовили його з композитних матеріалів з  використанням полімерних смол. Усередині арт-лавка укріплена конструкцією з металу.

 

 

Незвичайний пам'ятник тістечку обов'язково стане улюбленим місцем для романтичних прогулянок та побачень. Окрім того у всіх з'явиться можливість виграти приз від найзапашнішого проекту «Великий пекарський турнір». Адже телеканал «1+1» оголошує фотоконкурс у соціальних мережах на краще фото з пам'ятником: три найяскравіші фотографії закоханих на арт-лавці отримають призи. Деталі конкурсу шукайте на офіційних сторінках телеканалу в соціальних мережах. 

 

Нагадаємо, проект «Великий пекарський турнір» - найкраще шоу для всієї родини. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагаються учасники-аматори які не є професіоналами. Оригінальний формат «The Great British Bake off» належить компанії BBC. Шоу вже було успішно адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

 

Випікай та люби з проектом «Великий пекарський турнір» щонеділі о 20.15 на «1+1»!

 

Організатор відкриття: Перший український парк сучасної скульптури та інсталяції Kiev Fashion Park - меценатський проект, у рамках якого в парках і скверах Києва встановлюються унікальні арт-об'єкти, створені за ескізами талановитих авторів. Кожен арт-об'єкт може бути придбаний конкретною людиною або організацією, і переданий у дар місто: fashionpark.kiev.ua.

 

По додаткову інформацію звертайтесь до Галини Хорощак, PR-менеджера «1+1», +38 044 490 0101,  +38 (095) 283 44 07,  g.horoschak@1plus1.tv , www.1plus1.ua

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8169
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду