detector.media
13.09.2013 11:28
«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку
«Великий пекарський турнір» на «1+1» встановив пам'ятник рожевому тістечку

Найсмачніший проект «Великий пекарський турнір» телеканалу «1+1» відкрив унікальний арт-об'єкт для киян та гостей міста на території Печерського ландшафтного парку. Студенту Олександру, учаснику Пекарського турніру, доручили  розпочати презентацію.

 

Арт-лавку у формі спокусливого тістечка з вишенькою створила молода українська художниця та арт-дизайнер Даша Хожай: «Розташування арт-лавки на Співочому Полі невипадкове, адже це улюблене місце для прогулянок законах пар. Відтепер у всіх буде можливість зізнаватися одне одному у романтичній атмосфері солодкого тістечка».

 

Ексклюзивний арт-об'єкт створювався протягом кількох місяців. Спершу був розроблений ескіз майбутнього пам'ятнику, далі обрали матеріал та почали втілювати задум. Арт-лавка у формі тістечка - це єдиний екземпляр, подібних в Україні не існує. Вага цього тістечка - 150 кг. Виготовили його з композитних матеріалів з  використанням полімерних смол. Усередині арт-лавка укріплена конструкцією з металу.

 

 

Незвичайний пам'ятник тістечку обов'язково стане улюбленим місцем для романтичних прогулянок та побачень. Окрім того у всіх з'явиться можливість виграти приз від найзапашнішого проекту «Великий пекарський турнір». Адже телеканал «1+1» оголошує фотоконкурс у соціальних мережах на краще фото з пам'ятником: три найяскравіші фотографії закоханих на арт-лавці отримають призи. Деталі конкурсу шукайте на офіційних сторінках телеканалу в соціальних мережах. 

 

Нагадаємо, проект «Великий пекарський турнір» - найкраще шоу для всієї родини. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагаються учасники-аматори які не є професіоналами. Оригінальний формат «The Great British Bake off» належить компанії BBC. Шоу вже було успішно адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

 

Випікай та люби з проектом «Великий пекарський турнір» щонеділі о 20.15 на «1+1»!

 

Організатор відкриття: Перший український парк сучасної скульптури та інсталяції Kiev Fashion Park - меценатський проект, у рамках якого в парках і скверах Києва встановлюються унікальні арт-об'єкти, створені за ескізами талановитих авторів. Кожен арт-об'єкт може бути придбаний конкретною людиною або організацією, і переданий у дар місто: fashionpark.kiev.ua.

 

По додаткову інформацію звертайтесь до Галини Хорощак, PR-менеджера «1+1», +38 044 490 0101,  +38 (095) 283 44 07,  g.horoschak@1plus1.tv , www.1plus1.ua

 

Прес-служба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY