ГОГОЛЬFEST-2013 оголошує прийом заявок на 3-й Шоукейс української молодої режисури

27 Лютого 2013
1469
27 Лютого 2013
15:31

ГОГОЛЬFEST-2013 оголошує прийом заявок на 3-й Шоукейс української молодої режисури

1469
ГОГОЛЬFEST-2013 оголошує прийом заявок на 3-й Шоукейс української молодої режисури

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «ГОГОЛЬFEST» і Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса втретє представлять Шоукейс української молодої режисури на ГОГОЛЬFEST-2013, який пройде 13-22 вересня на території Арт Заводу «ЕМЗ» (у минулому експериментального машинобудівельного заводу «Видубичі»).

 

«Головна задача Шоукейсу полягає в тому, щоб презентувати панораму сучасного українського театру, а також привернути увагу зарубіжних продюсерів і менеджерів до вітчизняної театральної продукції, - розповідає президент фестивалю «ГОГОЛЬFEST» Владислав Троїцький. - Цього року ми співпрацюємо із Національним центром театрального мистецтва ім. Леся Курбаса, який вже вдруге проводитиме Фестиваль молодої режисури в квітні цього року. Власне, Фестиваль і стане попереднім етапом відбору для подальшого формування Шоукейсу. Сподіваюсь, що разом ми зможемо розширити географію та напрямки Шоукейсу української молодої режисури на ГОГОЛЬFEST-2013».

 

Відбирати вистави для Шоукейсу буде експертна група, що складатиметься із провідних українських режисерів та театральних критиків.

 

До участі у Шоукейсі запрошуються режисери-постановники, прем'єра вистав яких відбулася не раніше 2011 року. Кінцевий термін подачі анкет-заявок учасників - 15 квітня 2013 року. Перегляд вистав (на відеоносіях та на сценічних майданчиках) відбуватиметься у квітні - червні 2013 року. Остаточна програма Шоукейсу буде оголошена у серпні 2013 року. Додаткова інформація - kurbasfest@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ГОГОЛЬFEST-2013
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1469
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду