Студент-TV: перший рік онлайн.

14 Листопада 2012
3524
14 Листопада 2012
15:55

Студент-TV: перший рік онлайн.

3524
ПРЕС-РЕЛІЗ
Студент-TV: перший рік онлайн.

15 листопада, напередодні Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку України, телеканал Студент-TV святкуватиме рік онлайн-ефіру. Цього року телеканал оновив лого й став частиною медіаплатформи Campus Radio Ukraine / Студент-TV (http://сampusradio.univ.kiev.ua), основною метою якої є об'єднати в одному oнлайн-телерадіоефірі навчальні програми студентів багатьох шкіл журналістики в Україні, які мріють і прагнуть стати професійними телерадіожурналістами.

 

Цими днями минає також два роки з часу заснування Campus Radio Ukraine, всеукраїнської студентської онлайн-радіостанції. До Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка з'їдуться на тренінг «Онлайн-радіо: складові успіху» студенти з 12 вищих навчальних закладів України.

 

"Ми віримо, що Студент-TV, як і Campus Radio Ukraine, найближчим часом також стане всеукраїнським, - вважає Ганна Ренська, головний редактор медіаплатформи, - і до нас, студентів Інституту журналістики, які розпочали цей проект, приєднаються наші друзі, студенти з інших міст і регіонів. Оскільки сьогодні світ мультимедійний, можливо ті, хто приїде на наш радіотренінг, також візьме до рук відеокамеру й створюватиме телепрограми для Студент-TV. Тренінг проведе Роман Заяць, медіаексперт, журналіст, керівник Українсько-Польської РадіоШколи. Йтиметься про ті важливі речі, які близькі всім, хто створює аудіо й відеоконтент онлайн, працює в соціальних мережах, підтримує власні блоги. А спеціалізований тренінг для студентів-телевізійників ми проведемо у квітні наступного року, куди запросимо наших партнерів з інших вищих навчальних закладів. Ці наші спільні студентські плани підтримав Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Телеканал працює із серверів компанії Турмедіа, і її генеральний директор Василь Печко також активно допомагає в розвитку нашого мовлення».

 

Нагадаємо, презентація телеканалу Студент-TV, на якій був присутній Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олександр Курдінович, відбулася 16 листопада 2011 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Студент-TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду