Канал «Україна» став лідером телеперегляду дня

24 Жовтня 2012
4987
24 Жовтня 2012
15:10

Канал «Україна» став лідером телеперегляду дня

4987
ПРЕС-РЕЛІЗ
Канал «Україна» став лідером телеперегляду дня

Канал «Україна» став лідером телеперегляду дня 23 жовтня серед усіх національних каналів із часткою 12,34%*, а трансляція матчу «Шахтар» - «Челсі» стала найпопулярнішою телепрограмою дня з часткою - 24,25% * та рейтингом - 7,28% *.

 

Середня частка телеперегляду трансляції матчу «Шахтар» - «Челсі» в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів УЄФА на телеканалі «Україна» перевищила середню частка телеканалу за день на 97% *.

 

Матч донецького «Шахтаря» з лондонським «Челсі» закінчився впевненою перемогою «гірників» з рахунком 2:1. Українська команда очолила турнірну таблицю з сімома очками в своєму активі.

 

Нагадаємо, що телеканали «Україна» і «Футбол +» є офіційним трансляторами Ліги Чемпіонів УЄФА в Україні.

 

* Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54 роки, «міста 50 тис. осіб +». Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine та «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Україна». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK. Попередні показники надані на 24 жовтня 2012 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду