Сільські бібліотеки України поповнять свої фонди

16 Лютого 2012
3960
16 Лютого 2012
13:40

Сільські бібліотеки України поповнять свої фонди

3960
ПРЕС-РЕЛІЗ
Сільські бібліотеки України поповнять свої фонди

Антикризова гуманітарна програма Інституту відкритого суспільства (Нью-Йорк - Будапешт) і Міжнародного фонду «Відродження» оголосила результати конкурсу «Поповнення фондів сільських бібліотек й активізація їх культурно-просвітницької роботи з місцевими громадами».



82 бібліотеки з різних регіонів України отримають можливість оформити передплату на газети й журнали, а також замовити нову дитячу літературу, сучасну українську прозу/поезію, енциклопедії, словники та довідкові видання, видані в Україні після 2009 року.

 

«Результати конкурсу перевищили наші очікування. Було одержано 782 заяки від сільських, селищних, районних та шкільних бібліотек», повідомила Катерина Смаглій, директор проектів Антикризової гуманітарної програми. «Аналіз цих проектів вказує на важкий стан, в яких опинилися місцеві осередки культури. Впродовж останніх п'яти років рівень поповнення бібліотечних фондів скоротився в п'ять, а подекуди й у десять разів», додала вона. Смаглій також повідомила, що зараз фонд запрошує усіх небайдужих долучитися до ініціативи з поповнення фондів сільських бібліотек. 

 

Результати конкурсу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Антикризова гуманітарна програма
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду