Відеоматеріалами «Хто тут живе?» зацікавилася прокуратура

24 Лютого 2011
2221
24 Лютого 2011
11:38

Відеоматеріалами «Хто тут живе?» зацікавилася прокуратура

2221
Відеоматеріалами  «Хто тут живе?» зацікавилася прокуратура

Слідчий відділ прокуратури Львівської області звернувся до генерального продюсера телеканалу "ZIK" Дмитра Добродомова з проханням надати відеозаписи, що мають стосунок до кримінальної справи, порушеної щодо затриманої під час отримання хабара заступника начальника Львівської митниці Клавдії Кутикіної, котра була черговою героїнею програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?».

 

Нагадаємо, що у прямому ефірі телеканалу «ZIK» були продемонстровані сенсаційні відеозаписи з кабінету Клавдії Кутикіної, на яких було чітко зафіксовані моменти отримання нею грошей від підлеглих. Показовим є те, що серед відвідувачів є кілька посадових осіб у формі митників. Долари США потрапляють у шухляду чиновниці, самі ж відвідувачі при передачі купюр у розрахунках користуються калькулятором. Після цього працівники СБУ проводять спецоперацію, внаслідок якої у шухляді столу чиновниці знаходять готівкою великі суми грошей - 7 тис. дол. Під час обшуку у помешканні затриманої (до речі, квартиру у центрі Львова вона знімала за 1000 доларів у місяць, що перевищує її офіційний оклад), правоохоронці вилучили понад 100 тисяч доларів готівкою.

 

«У ході досудового слідства виникла необхідність в отриманні будь-яких носіїв із взірцями голосу та зображенням обвинувачуваної Кутикіної К.М., а також деяких працівників Львівської митниці. У зв'язку з наведеним, у разі наявності, прошу надати відеозаписи за період з 01.07.2010 по даний час за участю вищевказаних осіб»  - йдеться у листі в.о. начальника слідчого відділу прокуратури Львівської області Р.Труби.

 

Журналісти проекту «Хто тут живе?» обіцяють стежити за ходом цього резонансного затримання.

 

Прес-служба ZIK

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба ZIK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2221
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Flyer
4614 дн. тому
Прокурорсько - воровська криша. Державне авіапідприємство ”Львівські авіалінії” організована злочинна група системно розікрала > 50 млн. грн. Зупинили польоти, розікрали літаки, звільнили льотний склад. Розкрадання майна і коштів кришують Мінтрансзв’язку, Державіаадміністрація, транспортна і обласна прокуратури, судді, СБУ, МВС, місцева влада, … Прокуратура з міліцією займаються лише вигадками та брехнею, активно сприяли злодіям розтягнути державне майно і кошти. Ситуація на підприємстві: ZIKTV програма журналістських розслідувань “Хто тут живе?” 09.03.11р. http://ziktv.com.ua/projects/programa-hto-tut-zhive-09-03-11/ http://www.city-adm.lviv.ua/community/forum/post572.html#p572 http://forum.minfin.gov.ua/viewtopic.php?f=42&t=621 http://www.aviation.com.ua/forum/viewtopic.php?t=6670 Занесення гроба з відписками для продажної прокуратури: http://photo.i.ua/user/2709126/215452/ Донецькі керівники Мінінфраструктури та Державіаслужби по всій Україні вишукують самих досвідчених пройдисвітів з відставних вояк і засилають у Львів керувати державіапідприємством. З кожним наступним відставним командіром борги ростуть.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду