detector.media
24.02.2011 11:38
Відеоматеріалами «Хто тут живе?» зацікавилася прокуратура

Слідчий відділ прокуратури Львівської області звернувся до генерального продюсера телеканалу "ZIK" Дмитра Добродомова з проханням надати відеозаписи, що мають стосунок до кримінальної справи, порушеної щодо затриманої під час отримання хабара заступника начальника Львівської митниці Клавдії Кутикіної, котра була черговою героїнею програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?».

 

Нагадаємо, що у прямому ефірі телеканалу «ZIK» були продемонстровані сенсаційні відеозаписи з кабінету Клавдії Кутикіної, на яких було чітко зафіксовані моменти отримання нею грошей від підлеглих. Показовим є те, що серед відвідувачів є кілька посадових осіб у формі митників. Долари США потрапляють у шухляду чиновниці, самі ж відвідувачі при передачі купюр у розрахунках користуються калькулятором. Після цього працівники СБУ проводять спецоперацію, внаслідок якої у шухляді столу чиновниці знаходять готівкою великі суми грошей - 7 тис. дол. Під час обшуку у помешканні затриманої (до речі, квартиру у центрі Львова вона знімала за 1000 доларів у місяць, що перевищує її офіційний оклад), правоохоронці вилучили понад 100 тисяч доларів готівкою.

 

«У ході досудового слідства виникла необхідність в отриманні будь-яких носіїв із взірцями голосу та зображенням обвинувачуваної Кутикіної К.М., а також деяких працівників Львівської митниці. У зв'язку з наведеним, у разі наявності, прошу надати відеозаписи за період з 01.07.2010 по даний час за участю вищевказаних осіб»  - йдеться у листі в.о. начальника слідчого відділу прокуратури Львівської області Р.Труби.

 

Журналісти проекту «Хто тут живе?» обіцяють стежити за ходом цього резонансного затримання.

 

Прес-служба ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY