Канал «Україна» покаже матч «Дніпро» - «Сент-Етьєн»

21 Жовтня 2015
1290

Канал «Україна» покаже матч «Дніпро» - «Сент-Етьєн»

1290
Канал «Україна» покаже матч «Дніпро» - «Сент-Етьєн»

У четвер, 22 вересня, о 19:45 на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція поєдинку групового етапу Ліги Європи між клубами «Дніпро» і «Сент-Етьєн».

 

22 жовтня відбудеться матч групового етапу Ліги Європи  сезону 2015/2016 між українським «Дніпром» і французьким «Сент-Етьєн». Матч пройде на стадіоні «Дніпро-Арена», але без глядачів: таке покарання український клуб отримав УЄФА за неналежну поведінку вболівальників під час попереднього матчу.

 

Чи вдасться українському «Дніпру» здобути перемогу над «Сент-Етьєном» без підтримки українських глядачів?

 

Пряма трансляція цього матчу відбудеться на каналі «Україна» у четвер, 22 жовтня.

 

Початок трансляції - о 19:45.

 

Телеканали «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015, 2016 і 2017 року, а також кваліфікаційних матчів Євро-2016.

 

Довідка про телеканал «Україна»

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками 3-х кварталів 2015 р. займає 1 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,80%, рейтингом 1,43% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/  

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1290
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду