detector.media
21.10.2015 11:58
Канал «Україна» покаже матч «Дніпро» - «Сент-Етьєн»

У четвер, 22 вересня, о 19:45 на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція поєдинку групового етапу Ліги Європи між клубами «Дніпро» і «Сент-Етьєн».

 

22 жовтня відбудеться матч групового етапу Ліги Європи  сезону 2015/2016 між українським «Дніпром» і французьким «Сент-Етьєн». Матч пройде на стадіоні «Дніпро-Арена», але без глядачів: таке покарання український клуб отримав УЄФА за неналежну поведінку вболівальників під час попереднього матчу.

 

Чи вдасться українському «Дніпру» здобути перемогу над «Сент-Етьєном» без підтримки українських глядачів?

 

Пряма трансляція цього матчу відбудеться на каналі «Україна» у четвер, 22 жовтня.

 

Початок трансляції - о 19:45.

 

Телеканали «Україна» - офіційний транслятор Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2015, 2016 і 2017 року, а також кваліфікаційних матчів Євро-2016.

 

Довідка про телеканал «Україна»

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками 3-х кварталів 2015 р. займає 1 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,80%, рейтингом 1,43% за аудиторією 18-54 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК ), надані каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/  

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2014 становить 93% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 31,8 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також молодіжний телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», тематичний канал Індиго TV, «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз »(oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema та «Допоможемо ТВ», а також холдинг «Сьогодні Мультімедіа»). http://kanalukraina.tv

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY