Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»

Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»

19 Жовтня 2015
987

Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»

987
Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»
Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»
Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили другий епізод національного дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», в якому свої команди сформували Володимир Дантес, Надя Дорофєєва та Ірма Вітовська, в чому їм допомагали судді Наталя Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко. Після успішного старту проект продовжує демонструвати стабільно високі показники - рейтинг другого епізоду за аудиторією 18-54 (Україна) склав 5,7%, частка - 17,1%. Таким чином, загальна аудиторія програми перевищила 7 млн. глядачів (4+).
 
Цей ефір запам'ятався глядачам яскравим поверненням одразу двох учасників проекту «Голос.Діти». За місце вокаліста в команді Наді Дорофєєвої боролися 12-річний Андрій Бойко і 10-річна Галя Дубок.
 
Андрій був учасником першого сезону «Голос.Діти» і навіть дійшов до фіналу, а ось Галя пробувала свої сили у другому сезоні, де на сліпих прослуховуваннях зворушливо співала пісню Тіни Кароль «Жизнь продолжается». Але, незважаючи на те, що виступ Галі зворушило Тіну до сліз (https://www.youtube.com/watch?v=jWnW-tRy65g), ніхто з тренерів до дівчинки не повернувся. Тоді вся країна співчувала маленькій учасниці. Після поразки в «Голос.Діти» Галя не здалася, і вирішила спробувати свої сили в «Маленьких гігантах». Завзятість і працьовитість маленької співачки були винагороджені - судді дали їй можливість зайняти єдине місце вокаліста в команді Наді Дорофєєвої.
 
«Це дуже складний вибір. Підтримуючи всіх людей, що не здаються, я хочу, щоб далі в проект пройшла Галя», - сказала суддя Наталія Могилевська.
 
«Мені здається, що Галя - прототип мене в дитинстві, така ж активна і наполеглива», - зазначила зірковий наставник дівчинки Надя Дорофєєва.
 
Нагадаємо, у другому ефірі були сформовані команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. У кожній команді опинилося 4 учасника: вокаліст, пара танцюристів і талант оригінального жанру. У наступному епізоді почнуться баттли між командами за право продовжити участь у проекті, і одній з команд доведеться покинути шоу.
 
Дивіться дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».
 
 

https://www.facebook.com/malenkigiganty?fref=ts

https://vk.com/malenkigiganty

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду