detector.media
19.10.2015 16:05
Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»
Учасники «Голос.Діти» повернулися, щоб перемогти в «Маленьких гігантах»
Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили другий епізод національного дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», в якому свої команди сформували Володимир Дантес, Надя Дорофєєва та Ірма Вітовська, в чому їм допомагали судді Наталя Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко. Після успішного старту проект продовжує демонструвати стабільно високі показники - рейтинг другого епізоду за аудиторією 18-54 (Україна) склав 5,7%, частка - 17,1%. Таким чином, загальна аудиторія програми перевищила 7 млн. глядачів (4+).
 
Цей ефір запам'ятався глядачам яскравим поверненням одразу двох учасників проекту «Голос.Діти». За місце вокаліста в команді Наді Дорофєєвої боролися 12-річний Андрій Бойко і 10-річна Галя Дубок.
 
Андрій був учасником першого сезону «Голос.Діти» і навіть дійшов до фіналу, а ось Галя пробувала свої сили у другому сезоні, де на сліпих прослуховуваннях зворушливо співала пісню Тіни Кароль «Жизнь продолжается». Але, незважаючи на те, що виступ Галі зворушило Тіну до сліз (https://www.youtube.com/watch?v=jWnW-tRy65g), ніхто з тренерів до дівчинки не повернувся. Тоді вся країна співчувала маленькій учасниці. Після поразки в «Голос.Діти» Галя не здалася, і вирішила спробувати свої сили в «Маленьких гігантах». Завзятість і працьовитість маленької співачки були винагороджені - судді дали їй можливість зайняти єдине місце вокаліста в команді Наді Дорофєєвої.
 
«Це дуже складний вибір. Підтримуючи всіх людей, що не здаються, я хочу, щоб далі в проект пройшла Галя», - сказала суддя Наталія Могилевська.
 
«Мені здається, що Галя - прототип мене в дитинстві, така ж активна і наполеглива», - зазначила зірковий наставник дівчинки Надя Дорофєєва.
 
Нагадаємо, у другому ефірі були сформовані команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. У кожній команді опинилося 4 учасника: вокаліст, пара танцюристів і талант оригінального жанру. У наступному епізоді почнуться баттли між командами за право продовжити участь у проекті, і одній з команд доведеться покинути шоу.
 
Дивіться дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».
 
http://giganty.1plus1.ua/video
 
http://giganty.1plus1.ua/

https://www.facebook.com/malenkigiganty?fref=ts

https://vk.com/malenkigiganty

 

Прес-служба каналу «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY