Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»

Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»

12 Жовтня 2015
1473

Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»

1473
Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»
Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»

16 жовтня на телеканалі «2+2» відбудеться грандіозний футбольний вечір. Перед матчем «Динамо» - «Шахтар» дивіться спецвипуск програми «Профутбол».  Початок о 18:30.

 

о 18:30 - перед початком матчу «Динамо» - «Шахтар» - Ігор Циганик разом з експертами Едуардом Цихмейструком та Олегом Венглінським познайомлять  телеглядачів з командами, їх турнірним шляхом. Ексклюзивна інформація від гравців, організаторів матчу, перших осіб клубів, вболівальників та фахівців футболу.

 

Розпочнеться боротьба двох принципових суперників «Динамо» - «Шахтар» о 19:00

 

Коментувати матч «Динамо» - «Шахтар»  будуть Володимир Зверов та Максим Калиниченко.

 

Одразу після закінчення матчу дивіться другу частину програми «Профутбол». У  післяматчевій студії будуть представлені думки тренерів і гравців, які очікуються у гостях в студії. Крім того, будуть використані нові та оригінальні візуальні рішення у трансляції матчу та ключових моментів гри.

 

Що Також у рамках футбольного вечора о 22:00 відбудеться прем'єра документального фільму «Профутбол 5 років». Фільм про найбільш пам'ятні моменти п'ятирічної історії популярного футбольно-аналітичного ток-шоу - як змінювалась студія програми та її ведучі, найяскравіші інтерв'ю, та кумедні випадки.

 

Онлайн-трансляцію дивіться на офіційному сайті телеканалу «2+2» http://2plus2.ua/

 

Вболівай за улюблену команду, дивись найкращу програму - тільки на «2+2».

 

 Прес-служба каналу «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду