detector.media
12.10.2015 15:46
Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»
Футбольна суперп’ятниця тільки на «2+2»

16 жовтня на телеканалі «2+2» відбудеться грандіозний футбольний вечір. Перед матчем «Динамо» - «Шахтар» дивіться спецвипуск програми «Профутбол».  Початок о 18:30.

 

о 18:30 - перед початком матчу «Динамо» - «Шахтар» - Ігор Циганик разом з експертами Едуардом Цихмейструком та Олегом Венглінським познайомлять  телеглядачів з командами, їх турнірним шляхом. Ексклюзивна інформація від гравців, організаторів матчу, перших осіб клубів, вболівальників та фахівців футболу.

 

Розпочнеться боротьба двох принципових суперників «Динамо» - «Шахтар» о 19:00

 

Коментувати матч «Динамо» - «Шахтар»  будуть Володимир Зверов та Максим Калиниченко.

 

Одразу після закінчення матчу дивіться другу частину програми «Профутбол». У  післяматчевій студії будуть представлені думки тренерів і гравців, які очікуються у гостях в студії. Крім того, будуть використані нові та оригінальні візуальні рішення у трансляції матчу та ключових моментів гри.

 

Що Також у рамках футбольного вечора о 22:00 відбудеться прем'єра документального фільму «Профутбол 5 років». Фільм про найбільш пам'ятні моменти п'ятирічної історії популярного футбольно-аналітичного ток-шоу - як змінювалась студія програми та її ведучі, найяскравіші інтерв'ю, та кумедні випадки.

 

Онлайн-трансляцію дивіться на офіційному сайті телеканалу «2+2» http://2plus2.ua/

 

Вболівай за улюблену команду, дивись найкращу програму - тільки на «2+2».

 

 Прес-служба каналу «2+2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY