Полтавська ОДТРК запустила на каналі «Лтава» шоу «Народний кухар»

Полтавська ОДТРК запустила на каналі «Лтава» шоу «Народний кухар»

28 Травня 2015
1207

Полтавська ОДТРК запустила на каналі «Лтава» шоу «Народний кухар»

1207
Полтавська ОДТРК запустила на каналі «Лтава» шоу «Народний кухар»
Полтавська ОДТРК запустила на каналі «Лтава» шоу «Народний кухар»

В форматі «Ранку на Лтаві» з'явилась рубрика, яка привернула увагу багатьох глядачів - «Народний кухар». Родзинка шоу в тому, що будь-хто може стати учасником та показати неабиякі свої кулінарні здібності.

 

Для цього потрібно відіслати на нашу електронну адресу ranok.ltava@ukr.net листа з рецептом та фотографією страви. Немає значення, ви професіонал чи аматор, головне, щоб у вас було натхнення готувати і бажання поділитись рецептом своєї «коронної» страви.

 

Ведучою цієї рубрики стала талановита та енергійна журналістка Віра Чиж. Кожної неділі Віра з творчою групою буде вирушати в гості до полтавців, які мають бажання поділитись рецептом своєї улюбленої страви. Рубрика виходитиме в ефір кожної середи о 8:45 год. Віра розповіла, що після першої зйомки з'явилось багато охочих, тож в майбутньому учасники шоу будуть визначатись завдяки голосуванню в соц. мережах. Саме користувачі веб-простору будуть вирішувати, який саме рецепт буде показаний в ефірі.

 

 

Віра трохи розповіла і про перші зйомки: «Ми йдемо в народ, ми йдемо до людей, які запрошують нас до себе на кухню! Наші господині вміють готувати смачні і, головне, корисні страви. Вже з'явилось багато бажаючих, тож є з ким працювати. Кухня буде різноманітна. Всі господарочки мають свої секрети приготування і охоче діляться з ними. Але, як не дивно, зараз настала епоха хлопців. Мабуть, тому частіше шеф-кухарями стає сильна стать, бо вони уважніші, більш скрупульозні. Жінка може насипати «на око», а от хлопці зовсім інші в приготуванні страв, в них скрізь порядок. І знаєте, деякі рецепти я вже спробувала готувати вдома. Кекси по рецепту нашої першої учасниці Яни всім сподобались, син в захваті. Тож чекаємо ваших листів, поділіться своєю фірмовою стравою з глядачами «Лтави».

 

Прес-служба Полтавської ОДТРК

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Полтавської ОДТРК
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду