Ukraine Today: Україна сьогодні – це Книжковий Арсенал

Ukraine Today: Україна сьогодні – це Книжковий Арсенал

22 Квітня 2015
1026

Ukraine Today: Україна сьогодні – це Книжковий Арсенал

1026
Ukraine Today став міжнародним партнером найбільшої інтелектуальної події української столиці - V Книжкового Арсеналу. Телеканал відкриває там свій корпункт, а також запрошує на дискусії, організації яких посприяв
Ukraine Today: Україна сьогодні – це Книжковий Арсенал
Ukraine Today: Україна сьогодні – це Книжковий Арсенал

Починаючи з 22 квітня 2015 року - дня відкриття Міжнародного Книжкового Арсеналу, в ефірі та на сайті Ukraine Today виходитимуть ексклюзивні репортажі про події, інтерв‘ю з письменниками та почесними гостями фестивалю. Журналісти Ukraine Today облаштували корпункт у наймальовничішому місці Арсеналу - проекті «Paper.World.Art».

 

О 17:00, 22 квітня, на сцені «Кафе Європа» відбудеться дискусія «Європа для України: вибір чи необхідність?» за участі почесних гостей Карела Шварценберґа (чеський державний діяч, дипломат, соратник Вацлава Гавела), Карла Шльогеля (німецький історик і соціолог, один із провідних світових експертів з російського тоталітаризму), Сюзанне Шоль (австрійська журналістка, авторка романів «Дочки війни - вижити у Чечні», «Росія з та без душі» тощо), Галі Аккерман (французька письменниця та історик, керівниця «Європейського Форуму для України»). Модератор - українська журналістка і друг Ukraine Today, Наталя Фібріг.

 

24 квітня, у п‘ятницю, о 18.00 в Залі «Папір» відбудеться дискусія «Донбас: кордони і межа свободи» за участі політолога Костянтина Батозського (Київ - Маріуполь), історика Олександра Осіпяна (Краматорськ) та спеціального гостя, запрошеного Ukraine Today, Хіроакі Куромія - американського історика, автора книги «Свобода та терор на Донбасі». Модератор події - Катерина Яковленко, координатор проекту «Донбаські студії» (Фонд «Ізоляція»).

 

Ukraine Today - перший український міжнародний мультиплатформний інформаційний проект, покликаний стати голосом України у світі.

 

Офіційні сторінки каналу :

uatoday.tv   

YouTube - https://www.youtube.com/UT 

Facebook- https://www.facebook.com/uatodaytv  

Twitter- https://twitter.com/uatodaytv  

PlayMarket

AppStore

 

Прес-служба каналу Ukraine Today

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу Ukraine Today
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду