Телеканал «2+2» у прямому ефірі покаже поєдинок Менні Пакьяо - Флойд Мейвезер

Телеканал «2+2» у прямому ефірі покаже поєдинок Менні Пакьяо - Флойд Мейвезер

22 Квітня 2015
1835

Телеканал «2+2» у прямому ефірі покаже поєдинок Менні Пакьяо - Флойд Мейвезер

1835
Телеканал «2+2» у прямому ефірі покаже поєдинок Менні Пакьяо - Флойд Мейвезер
Телеканал «2+2» у прямому ефірі покаже поєдинок Менні Пакьяо - Флойд Мейвезер

У неділю 3 травня в прямому ефірі на телеканалі «2+2» дивіться найбільш очікуваний бій десятиліття - філіппінець Менні Пакьяо вийде на ринг проти непереможеного американця Флойда Мейвезера. В рамках грандіозного боксерського вечора, український боксер Василь Ломаченко зустріниться з пуерторіканцем Гамальером Родрігесом. Початок трансляції о 4:00, повтор о 14:00 та о 23:25.

 

12-раундовий бій, який багато експертів називають "бій століття" пройде в Лас-Вегасі (США, штат Невада) на арені готелю MGM Grand. На кону стоять три титули чемпіона світу у ваговій категорії до 66,68 кг - за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської ради (WBC), якими володіє 37-річний Мейвезер, а також Всесвітньої боксерської організації (WBO), що належить 35 - річному Пакьяо.

 

Філіппінець ставав кращим у восьми вагових категоріях. На його рахунку 57 перемог (38 нокаутом), 5 поразок та 2 нічиї. В останньому поєдинку 23 листопада він виграв у американця Кріса Алгіері за очками.

 

Мейвезер - володар чемпіонських поясів за версіями WBA і WBC, завойовував титули в п'яти вагових категоріях. У його активі 47 перемог (28 нокаутом) і жодної поразки.

 

За умовами контракту боксери поділять гонорар 60 на 40. Таким чином, за попередніми даними, за поєдинок Мейвезер заробить мінімум $ 120 мільйонів, Пакьяо - $ 80 мільйонів. Поєдинок має всі шанси побити всі рекорди професійного боксу - касовість, прибуток від продажів платних трансляцій, загальний гонорар. Загальна сума прибутку від поєдинку, за попередніми оцінками, може скласти $ 400 мільйонів. Крім того, переможець отримає пояс ручної роботи зі шкіри "Феррарі", інкрустований 3 тисячами смарагдів і золотом загальною вагою в кілограм.

 

Телевізійну трансляцію здійснять команди двох каналів - НВО і Шоутайм. Це другий випадок спільної роботи телеканалів за всю історію їх існування. Вперше телеканали об'єдналися в 2002-му році заради поєдинку Майка Тайсона проти Леннокса Льюїса

 

Не пропустіть найбільш очікуваний поєдинок десятиліття тільки на телеканалі «2+2». Пряма трансляція боксерського вечора Мейвезер - Пакьяо розпочнеться 3 травня о 4:00 годині ранку з поєдинку українця Василя Ломаченка проти пуерторіканця Гамальера Родрігіса. Повтор дивіться о 14:00 та о 23:25.

 

Онлайн-трансляцію дивіться  на сайті телеканалу «2+2» http://2plus2.ua/

 

Прес-служба каналу «2+2»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду