Колектив ОДТРК «Лтава» подарував генератор для воїнів АТО

11 Грудня 2014
1065

Колектив ОДТРК «Лтава» подарував генератор для воїнів АТО

1065
Колектив ОДТРК «Лтава» подарував генератор для воїнів АТО

За один день  працівники ОДТРК «Лтава» зібрали майже 10 тисяч гривень. На ці кошти волонтери придбали генератор, термобілізну та обладнання для 28-ї та 93-ї бригад, які знаходяться в зоні АТО. Сьогодні журналіст каналу, волонтер Полтавського батальйону небайдужих передала ці речі захисникам України.

 

Щодня до телецентру за адресою Фрунзе 49, де протягом семи місяців функціонує філія «Полтавського батальйону небайдужих» приходить чимало людей аби передати допомогу на схід. Основний штаб батальйону знаходиться на Соборній площі, у Кафедральному Свято-Успенському соборі.

 

«Ми щодня у нашому теле та радіоефірі закликаємо полтавців допомагати воїнам АТО. Дуже багато людей відгукується: допомагають хто фінасово, хто речами першої необхідності. Наші журналісти і технічні працівники так само долучаються до збору необхідних речей у зону АТО, - розповіла волонтер-координатор «Полтавського батальйону небайдужих» Наталія Святцева.

 

Останню партію допомоги наша колега супроводжувала під Донецький  аеропорт. Там солдати-земляки і розповіли, що зараз їм вкрай необхідний генератор. Наталія Святцева озвучила про потребу бійців на роботі перед колегами. Необхідну суму колектив «Лтави» зібрав за добу.

 

 «Наш журналіст Наталія Святцева - волонтер-координатор організації «Полтавський батальйон небайдужих», проявила ініціативу, яку підтримала адміністрація, і дякую колективу, який також відгукнувся. Ми добровільно зібрали кошти для бійців АТО, які зараз воюють фактично за нашу незалежність, за наше право на життя. Всього було зібрано буквально за день майже 10 000 грн. Дякую кожному, хто пожертвував скільки зміг, адже була важлива кожна гривня, - говорить генеральний директор ОДТРК «Лтава» Євген Лопушинський.

 

 На зібрані кошти для 28-ої механізованої бригади волонтери придбали генератор струму, а також купили необхідні ремонтні ключі для бронетехніки бійцям 93-ї бригади. Вистачило ще й на 30 комплектів термобілизни.

 

 - Сьогодні зранку мені зателефонувала Наталя Святцева і радісно повідомила, що вже передала нашу допомогу воїнам АТО. Сказала також, що придбала подарунки до Святого Миколая дітям, які живуть поряд з блокпостом та приходять провідати наших хлопців. Тож я щиро дякую кожному, хто долучився до цієї акції, думаю вона не остання», - підсумував генеральний директор ОДТРК «Лтава» Евген Лопушинський.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hQpIntrmCNM

 

Прес-служба ОДТРК «Лтава»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба ОДТРК «Лтава»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду