У Донецьку підпалили авто Олексія Мацуки (ВІДЕО)

12 Квітня 2014
5748

У Донецьку підпалили авто Олексія Мацуки (ВІДЕО)

5748
У Донецьку підпалили авто Олексія Мацуки (ВІДЕО)

12 квітня невідомий підпалив службове авто головного редактора «Новостей Донбасса» Олексія Мацуки, повідомляється на сайті інтернет-видання.  

 

Пожежа сталася біля будинку журналіста. О 00:33 невідомий чоловік підійшов до машини, облив речовиною і підпалив. Автомобіль загасили сусіди пана Мацуки, які викликали міліцію.

 

Інцидент зафіксовано на камери відеоспостереження та перезнято на мобільний телефон під час перегляду:

 

 

 

 

«Авто згоріло частково, - розповів у коментарі "Детектор медіа" Олексій Мацука. - Сподіваюся, воно підлягає ремонту - наразі, на вихідних, отримати висновок експерта можливості немає».

 

За його словами, уночі він звернувя до міліції: «Приїхав голова карного розшуку Донецька, представники райвідділку міліції, експерти. Місце злочину було вивчено, речові докази взято. Окрім мене, опитали свідків. Відкрито кримінальне провадження».

 

Останнім часом Олексій Мацука неодноразово отримував анонімні погрози.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5748
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
спіріну
3660 дн. тому
Громадське телебачення зобов"язане провести журналістське розслідування по захисту свого активіста. Запросити Арсена Авакова для прискорення розслідування.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду