У Севастополі відключили радіо «Вести»

У Севастополі відключили радіо «Вести»

25 Березня 2014
8581
25 Березня 2014
12:09

У Севастополі відключили радіо «Вести»

8581
У Севастополі відключили радіо «Вести»
У Севастополі відключили радіо «Вести»

У м.Севастополі (АР Крим) відключено мовлення радіо «Вести». Про це повідомляє прес-служба холдингу «Мультимедіа Інвест Груп».

 

Невідомі зайшли в офісний центр на вулиці Руднєва, 41 у Севастополі, де розташована апаратура підприємства УРС (Українські Радіосистеми), яка забезпечує трансляцію сигналу радіо «Вести» на частоті 87,7 ФМ. Вони, як повідомляє прес-служба, «попросили техперсонал відключити радіопередавач».

 

Наразі мовлення радіо «Вести» у Севастополі припинено.

 

Нагадуємо, що радіо «Вести», яке належить до холдингу «Мультимедіа Інвест Груп» Ігоря Гужви, почало 18 березня цілодобове мовлення в у чотирьох містах України - Києві (104,6), Харкові (100,5), Дніпропетровську (107,7) і Севастополі (87,7).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 березня у зв'язку з політичними подіями в Криму всеукраїнська газета «Вести» призупинила вихід своєї друкованої версії на території півострова.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8581
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
3684 дн. тому
Отключили и правильно сделали! Все ваши брехливые укросми нужно поотключать. Сплошная антинародная пропаганда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду