У Донецькій області невідомі побили головреда газети «Про Город»

У Донецькій області невідомі побили головреда газети «Про Город»

31 Січня 2014
4113

У Донецькій області невідомі побили головреда газети «Про Город»

4113
У Донецькій області невідомі побили головреда газети «Про Город»
У Донецькій області невідомі побили головреда газети «Про Город»

Сьогодні, 31 січня, у місті Торез (Донецька область) троє невідомих жорстоко побили головного редактора місцевої газети «Про Город» Ігоря Абизова. Про це повідомляє «Про Город». 

 

Напад стався близько 15.20. Нападники  приїхали на сірому  Lanos без номерів,  журналіста вони били молотком і битою. Розбили йому голову і залишили молоток поряд.

 

Ігор Абизов госпіталізований до Торезької центральної лікарні. Ступінь завданих травм визначається.

 

Як повідомила ІМІ заступник головного редактора, пану Абизову зроблено рентген, є підозра на повторний перелом ноги, який він лікував останнім часом. Вона виключає політичні мотиви нападу.

 

Нагадаємо, 26 жовтня газета «Про Город»  заявила  про напад на головного редактора видання Ігоря Абизова, а також про тиск і переслідування співробітників видання.

 

Редакція «Про город» також повідомила про скуповування тиражів газети, телефонні вимоги зняти матеріали з сайту видання, псування майна редакції, переслідування та залякування співробітників «Про Город».

 

У редакції «Про Город» переконані, що співробітників видання переслідують через серії публікацій щодо діяльності одного з підприємств сфери ЖКГ - приватного підприємства «Індустріальний розвиток Донбасу» (ІРД).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду