Команда Кіркорова подасть позов на постраждалого фотографа Олександра Ратушняка

Команда Кіркорова подасть позов на постраждалого фотографа Олександра Ратушняка

16 Жовтня 2013
3978

Команда Кіркорова подасть позов на постраждалого фотографа Олександра Ратушняка

3978
Команда Кіркорова подасть позов на постраждалого фотографа Олександра Ратушняка
Команда Кіркорова подасть позов на постраждалого фотографа Олександра Ратушняка

Прес-секретар російського співака Філіпа Кіркорова Ольга Алексєєва заявляє, що команда артиста має намір  подати позов на фотографа сайту Like.lb.ua Олександра Ратушняка. Про це  повідомляє ТСН.ua з посиланням на «ТСН. Особливе».

 

Пані Ольга Алексєєва заявила, що пляшку  ніхто не кидав, відповідно і лоб фотографу до крові ніхто не розбивав, тобто журналіст Олександр Ратушняк усе вигадав.

 

За її словами, у неї наявне відео із камер спостереження ресторану, де нібито видно, як вона підходила до журналіста і  коректно просила не знімати.

 

«На сьогоднішній день я можу сказати лише одне, що пляшка в фотографа не потрапляла», - резюмувала прес-секретар.

Як повідомляла «Детектор медіа», увечері 11 жовтня охоронець Філіпа Кіркорова застосував силу до фотографа Олександра Ратушняка, який здійснював зйомку для інтернет-видання Like.LB.ua біля ресторану Under Wonder у Києві.

 

Під час фотозйомки охоронець почав відштовхувати журналістів зі словами: «Заховай камеру! Я тобі не раджу цього робити. Бачиш перехід? Я тебе зараз урию. Будеш тут валятися». Потім охоронець кинув у журналіста пляшку з водою, що влучила в нього і розбила голову до крові.

 

Раніше прес-секретар співака Кіркорова заявляла, що пляшка, яку жбурнув охоронець у журналіста, була пластиковою. Нагадаємо, що після того, як пляшка влучила Олександру Ратушняку в голову, вона рикошетом потрапила в дівчину - відвідувачку ресторану, яка курила поруч. Вона влучила їй у живіт (01:24 хв на першому відео). Згодом пляшка влетіла в скляну вітрину ресторану, розбивши її.

 

Також  пані Алєксєєва, відповідаючи на запитання газет «Комсомольская правда в Украине» та «Сегодня», зазначила, що фотограф Like.LB.ua вів себе агресивно, хамив охоронцям, агресивно поводився по відношенню до Філіпа Кіркорова, що, за її словами, зафіксовано на відео.

 

У відповідь видання Інтернет-видання Like.LB.ua спростувало ці заяви.

 

Міліція порушила справу за статтею про нанесення тілесних ушкоджень, але відмовилася відкривати справу за ст.171 про перешкоджання роботі журналіста.

 

Редакція Like.LB.ua також має намір домагатися порушення справи у зв'язку з перешкоджанням роботі журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3978
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду