Охоронець Кіркорова кинув пляшку у фотографа LB.ua і розбив йому голову (ВІДЕО)

Охоронець Кіркорова кинув пляшку у фотографа LB.ua і розбив йому голову (ВІДЕО)

12 Жовтня 2013
6419

Охоронець Кіркорова кинув пляшку у фотографа LB.ua і розбив йому голову (ВІДЕО)

6419
Охоронець Кіркорова кинув пляшку у фотографа LB.ua і розбив йому голову (ВІДЕО)
Охоронець Кіркорова кинув пляшку у фотографа LB.ua і розбив йому голову (ВІДЕО)

11 жовтня увечері охоронець Філіпа Кіркорова застосував силу до фотографа Олександра Ратушняка, який здійснював зйомку для інтернет-видання Like.LB.ua біля ресторану Under Wonder у Києві, пише LB.ua.

 

Під час фотозйомки охоронець почав відштовхувати папараці зі словами: «Заховай камеру! Я тобі не раджу цього робити. Бачиш перехід? Я тебе зараз урию. Будеш тут валятися».

 

 

Згодом, перед тим, як сісти в машину і від'їхати від ресторана - охоронець дістав із салону пляшку з водою та кинув її у фотографа. Пляшка влучила йому в голову. Сила удару була такою, пише видання, що пляшка зрикошетила в дівчину - відвідувачку ресторану, яка курила поруч. Вона влучила їй у живіт (01:24 хв на першому відео). Згодом пляшка влетіла в скляну вітрину ресторану, розбивши її.

 

 

 

На місце події викликали міліцію та швидку допомогу. Лікарі обробили поранення і відвезли фотографа до лікарні для подальшого огляду.

 

Співробітники міліції прийняли заяву. Олександра Ратушняка опитали як потерпілого. Відповідні свідчення надали також свідки. Нині триває дослідча перевірка за фактом інциденту.

 

Станом на 14.30 суботи столична міліція не встановила особи охоронця. Є припущення, що це громадянин Росії, який найближчої доби залишить територію України.

 

Інцидент, за даними LB.ua, внесено до реєстру досудових розслідувань. Найближчим часом буде відкрито провадження у зв'язку з нанесенням тілесних ушкоджень. Ступінь ушкоджень визначить судово-медична експертиза, яка має відбутися в понеділок.

 

Однак відкривати провадження у зв'язку з перешкоджанням професійній діяльності журналіста в міліції відмовляються, мотивуючи це тим, що нібито фотограф не є журналістом, пише LB.ua.

 

У ресторані коментувати ситуацію відмовилися.

 

Фото, відео - LB.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6419
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду