Group DF Дмитра Фірташа пояснила причини реєстрації бренду Ukraine Tomorrow

Group DF Дмитра Фірташа пояснила причини реєстрації бренду Ukraine Tomorrow

7 Серпня 2015
4253

Group DF Дмитра Фірташа пояснила причини реєстрації бренду Ukraine Tomorrow

4253
Group DF Дмитра Фірташа пояснила причини реєстрації бренду Ukraine Tomorrow
Group DF Дмитра Фірташа пояснила причини реєстрації бренду Ukraine Tomorrow

Група компаній Дмитра Фірташа Group DF заявляє, що почала використовувати словосполучення Ukraine Tomorrow у публічних заходах ще у 2014 році, після чого вирішила зареєструвати такий бренд чотирма мовами. Про це йдеться в коментарі Group DF, поширеному у Facebook, у відповідь на інтерв'ю «Детектор медіа» міністра інформаційної політики Юрія Стеця, який повідомив про те, що приватна компанія Дмитра Фірташа зареєструвала бренд Ukraine Tomorrow, який планувалося використовувати для українського іномовлення.

 

«З контексту інтерв'ю може скластися враження, що Group DF, дізнавшись про плани міністерства, вирішила діяти на упередження. Іншими словами, нас намагаються звинуватити в тому, що ми позбавили міністерство бренду й тим самим нібито заважаємо проведенню реформи іномовлення в Україні», - йдеться в коментарі.

 

«Ми категорично відкидаємо такі натяки та логіку. Насправді ми почали використання цього словосполучення в публічних заходах ще у 2014 році. Після проведення успішних міжнародних форумів було прийнято рішення подати документи на реєстрацію цього бренду чотирма мовами, що в результаті й було своєчасно зроблено», - повідомила група компаній Дмитра Фірташа.

 

За повідомленням Group DF, при поданні документів на реєстрацію бренду Ukraine Tomorrow вони керувалися «виключно бізнес-логікою, нормами міжнародного права і законодавства України, які повністю дозволяють оформлення реєстрації цієї торгової марки».

 

Нагадаємо, міністр інформаційної політики Юрій Стець в інтерв'ю «Детектор медіа» повідомив, що приватна компанія бізнесмена, власника групи каналів «Інтер» Дмитра Фірташа запатентувала бренд Ukraine Tomorrow. Таким чином міністерству тепер доведеться вносити зміни в частині назви до законопроекту № 2334а «Про систему іномовлення України», який зареєстровано у Верховній Раді 13 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4253
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду