За фактом нападу на офіс «Інтера» відкрито кримінальне провадження

За фактом нападу на офіс «Інтера» відкрито кримінальне провадження

3 Січня 2015
3513

За фактом нападу на офіс «Інтера» відкрито кримінальне провадження

3513
За фактом нападу на офіс «Інтера» відкрито кримінальне провадження
За фактом нападу на офіс «Інтера» відкрито кримінальне провадження

За фактом нападу на офіс телеканалу «Інтер» 3 січня Шевченківським районним управлінням міліції в м.Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 296 КК України (хуліганство). Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві.

 

«Сьогодні ввечері близько 20 невідомих у масках здійснили напад на один з відомих телеканалів. Молодики закидали камінням будівлю телеканалу, в результаті чого пошкодили скляні вікна вхідної зони на 1-му поверсі, та залишили написи на стіні», - йдеться в повідомленні прес-служби.


Декількох громадян з місця іінциденту було доставлено до Шевченківського РУ столичної міліції. «Після того, як громадяни надали пояснення з приводу сьогоднішніх подій, останніх було відпущено. Проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення», - зазначає прес-служба.

 

Нагадаємо, 3 січня увечері прес-служба телеканалу «Інтер» повідомила, що на їх офіс  здійснили напад близько 20 людей у масках, які жбурляли каміння у вхід телеканалу, розбили скло. Декількох з нападників затримали представники правоохоронних органів.


«На тлі істерії, штучно сфабрикованою навколо «Інтера» протягом останніх декількох днів, фізичний напад на офіс компанії і пошкодження майна телеканалу «Інтер» ми вважаємо ще однієї провокацією і спробою тиску на канал...», - зазначала прес-служба телеканалу.


Нагадаємо, канал «Інтер» в новорічному ефірі показав виступи співаків, які неодноразово виступали з антиукраїнськими заявами, а деякі з них є персонами нон-грата в Україні.


Раніше директор департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдан Червак заявив, що «Інтер» має стати суспільним телеканалом.


Програма новин на «Інтері» «Подробности» відмежувалася від такої політики каналу, засудивши її.


Представники комісії з питань поширення й демонстрації фільмів та низки правозахисних організацій закликали позбавити «Інтер» ліцензії.


Згодом прес-служба телеканалу «Інтер» заявила, що починаючи з вечора 1 січня 2015-го, телеканал знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва, які анонсувалися раніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3513
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Авалон
3396 дн. тому
Страна без будущего. Если бандиты отпущены просто так.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду