23 лютого – тренінг шеф-редактора фотосервісу «Українських Новин» Сергія Світлицького

19 Лютого 2013
3248
19 Лютого 2013
15:20

23 лютого – тренінг шеф-редактора фотосервісу «Українських Новин» Сергія Світлицького

3248
23 лютого – тренінг шеф-редактора фотосервісу «Українських Новин» Сергія Світлицького

23 лютого об 11.00 в прес-центрі Інформаційного агентства «Українські Новини» відбудеться тренінг шеф-редактора фотосервісу «Українських Новин» Сергія Світлицького на тему: «Як надійно і впевнено знімати для найкращих агентств і видань».

 

Зміст тренінгу: 

 

Теорія і постановка завдань: як оптимально налаштувати камеру.  Композиція: як читатимуть ваш знімок і як легко зробити його гарним. Замір експозиції: як правильно виставити експозицію в будь-яких умовах. Момент зйомки: коли знімати, а коли краще почекати. Тривалість - 35 хвилин +15 хвилин відповіді на питання.

 

Практика. Фотозйомка своїми будь-якими камерами або телефонами. За участю тренера або без. Тривалість - 50 хвилин. Розбір результатів, акцентування уваги на описаних у п.1 прийомах.Тривалість - 35 хвилин +15 хвилин відповіді на питання.

 

Практика. Фотозйомка своїми будь-якими камерами або телефонами. За участю тренера або без.Тривалість - 30 хвилин. Розбір результатів, акцентування уваги на описаних в п.1 прийомах. Тримвалість - 35 хвилин + 25 хвилин відповіді на питання.

 

Редагування. Як відредагувати знімок в 4,5 руху, не вивчаючи 690 сторінок підручника з фотошопу. Тривалість - 20 хвилин + 15 хвилин відповіді на питання. Підбиття підсумків. Тривалість - 15 хвилин + 15 хвилин відповіді на питання.

 

У середині програми в зручний час перерва, під час якої відбувається спілкування із тренером на тему фотожурналістики. Тривалість - 50 хвилин.

 

Загальна тривалість тренінгу 6 годин.

 

Вартість участі 600 гривень.

 

Оплата на місці.

 

Тренер:  Сергій Світлицький, шеф-редактор фотосервісу Інформаційного агентства «Українські Новини». Як фотограф співпрацював із REUTERS, AFP, EPA, ASSOCIATED PRESS, публікації в The New York Times, Washington Post, The Guardian, International Herald Tribune та інших виданнях. Був штатним фоторепортером у газеті «День», «Всеукраинские ведомости», інформагентствах УНІАН, «Українські Новини». Тренер із фотожурналістики. http://www.facebook.com/trainerphoto 

 

Для бронювання місця, а також із додатковими питаннями, будь ласка, звертайтеся до прес-центру на e-mail: centre@ukranews.com або ж за телефоном (044) 494-31-65.

 

Адреса прес-центру: ст. м. «Палац спорту», вул. Еспланадна, 20, 1 поверх.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Українські Новини»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3248
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду