27-28 лютого - тренінг захист прав доступу до інформації та захист персональних даних у Тернополі

13 Лютого 2013
4716
13 Лютого 2013
12:55

27-28 лютого - тренінг захист прав доступу до інформації та захист персональних даних у Тернополі

4716
27-28 лютого - тренінг захист прав доступу до інформації та захист персональних даних у Тернополі

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) продовжує серію правових семінарів для редакторів та  журналістів регіональних телерадіокомпаній. Новий тренінг, присвячений темі захисту прав доступу до інформації та захисту персональних даних, відбудеться у Тернополі 27-28 лютого 2013.

Докладно будуть розглянуті питання доступу до публічної інформації та захисту персональних даних, а також розтлумачені міжнародні рекомендації експертів щодо захисту права на приватне життя в українських ЗМІ. У перший день кожного з дводенних семінарів тренери і учасники розглянуть законодавчі норми та положення відповідних законів, а на другий день будуть проведені практичні заняття.

Викладачі:
Тетяна Фоміна (юрист НАМ)
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В Асоціації працює з 2001 року, консультуючи телерадіокомпанії з юридичних питань. Є співавтором Посібника для керівників телерадіоорганізацій «Правові питання телерадіомовників».

Ольга Большакова (керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ)
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В Асоціації працює з 2001, здійснює моніторинг законодавства у сфері телерадіомовлення, бере участь у відносинах із державними органами, галузевими об'єднаннями та громадськістю, організовує заходи, спрямовані на просування інтересів галузі щодо нормативного регулювання телерадіомовлення.

Дата та місце проведення: 27-28 лютого (середа-четвер), м.Тернопіль, Конференц-зал №2 готелю «Тернопіль», вулиця Замкова, 14, початок о 10 год.

Участь у семінарі  - безкоштовна. Кількість місць - обмежена.

Реєстрація до 20 лютого 2013 (17.00) за електронною поштою iryna@nam.com.ua,
Семінар відбувається в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США. Проект спрямований на покращення доступу громадян до більш різноманітної та якісної інформації й сприяння активній позиції громадян шляхом інтеграції та просування нових медіа.

 

Контакти: прес-центр НАМ, Оксана Крячко, pr@nam.com.ua, Тел./Факс: 044 254 55 56 (вн.№ 108)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду