detector.media
13.02.2013 12:55
27-28 лютого - тренінг захист прав доступу до інформації та захист персональних даних у Тернополі

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) продовжує серію правових семінарів для редакторів та  журналістів регіональних телерадіокомпаній. Новий тренінг, присвячений темі захисту прав доступу до інформації та захисту персональних даних, відбудеться у Тернополі 27-28 лютого 2013.

Докладно будуть розглянуті питання доступу до публічної інформації та захисту персональних даних, а також розтлумачені міжнародні рекомендації експертів щодо захисту права на приватне життя в українських ЗМІ. У перший день кожного з дводенних семінарів тренери і учасники розглянуть законодавчі норми та положення відповідних законів, а на другий день будуть проведені практичні заняття.

Викладачі:
Тетяна Фоміна (юрист НАМ)
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В Асоціації працює з 2001 року, консультуючи телерадіокомпанії з юридичних питань. Є співавтором Посібника для керівників телерадіоорганізацій «Правові питання телерадіомовників».

Ольга Большакова (керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ)
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В Асоціації працює з 2001, здійснює моніторинг законодавства у сфері телерадіомовлення, бере участь у відносинах із державними органами, галузевими об'єднаннями та громадськістю, організовує заходи, спрямовані на просування інтересів галузі щодо нормативного регулювання телерадіомовлення.

Дата та місце проведення: 27-28 лютого (середа-четвер), м.Тернопіль, Конференц-зал №2 готелю «Тернопіль», вулиця Замкова, 14, початок о 10 год.

Участь у семінарі  - безкоштовна. Кількість місць - обмежена.

Реєстрація до 20 лютого 2013 (17.00) за електронною поштою iryna@nam.com.ua,
Семінар відбувається в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США. Проект спрямований на покращення доступу громадян до більш різноманітної та якісної інформації й сприяння активній позиції громадян шляхом інтеграції та просування нових медіа.

 

Контакти: прес-центр НАМ, Оксана Крячко, pr@nam.com.ua, Тел./Факс: 044 254 55 56 (вн.№ 108)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY