6 лютого - презентація проекту vidverti.com

5 Лютого 2013
4825
5 Лютого 2013
09:40

6 лютого - презентація проекту vidverti.com

4825
6 лютого - презентація проекту vidverti.com

6 лютого за адресою вул. Чеслава Бєлінського, 5 (м. Університет), Простір в книгарні «Наш формат» відбудуться презентація та прес-конференція, присвячені проекту vidverti.com

 

Vidverti.com - це проект, створений з метою підтримки талановитих українських кінематографістів нового покоління. Наша задача - це міжнародне просування і популяризація сучасного українського кіно на кінофестивалях.

 

«Ми  відверто визнаємо, що хорошого українського кіно мало, але  це не привід про нього мовчати.

 

Призерів, завдяки яким сучасний український кінематограф став відомий світові, не багато, проте їх вже знають в Каннах, в Берліні та на інших світових фестивалях. Ці кінематографісти справедливо потрапили у список кращих і стали «обличчям» українського кіно не тільки через свій талант, а й завдяки правильній стратегії просування своїх фільмів.

 

Наше завдання - поділитись досвідом і допомогти молодим кінематографістам заявити про себе. Втілюючи цей проект, ми хочемо налагодити контакти і взаємодію кінофестивалів з творчими одиницями.» - повідомляють організатори.

 

vidverti.com реалізовуватиметься у трьох напрямах:

- Реліз 2-х ДВД-збірок українських короткометражних фільмів і їх просування на міжнародних кінофестивалях. Збірники матимуть назву «Українські. Молоді. Відверті»*

- Проведення 3-х безкоштовних семінарів та онлайн-трансляцій, які ознайомлять слухачів із принципами фестивального просування фільмів.

- Створення веб-ресурсу vidverti.com, який дасть можливість подавати зареєстровані фільми на чисельні фестивалі України та СНД, користуючись при цьому єдиною онлайн-формою заявки. Водночас цей ресурс допоможе фестивалям більш широко заявити про себе, розширити географію та різноплановість контенту, і головним чином - систематизувати процес відбору фільмів.

 

Учасники презентації:

Програмний директор МКФ «Молодість» Денис Нікітенко, кінознавець Ірина Зубавіна, молоді українські режисери Оксана і Марина Артеменки, Дмитро Суржиков, Руслан Батицький.

 

Реєстрація на подію - тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду