27 січня - фільм Сергія Буковського «Назви своє ім'я» на телеканалі ТВі

25 Січня 2013
4519
25 Січня 2013
17:12

27 січня - фільм Сергія Буковського «Назви своє ім'я» на телеканалі ТВі

4519
27 січня - фільм Сергія Буковського «Назви своє ім'я» на телеканалі ТВі

27 січня, о 8.45 та о 17.00, з нагоди Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту  Фонд Шоа Університету Південної Каліфорнії та Фонд Пінчука запрошують подивитися фільм Сергія Буковського  «Назви своє ім'я» на телеканалі ТВі, а також онлайн на сайті каналу.

 

«Назви своє ім'я» - спільний проект Інституту візуальної історії та освіти Фонду Шоа Університету Південної Каліфорнії та Фонду Віктора Пінчука - є повнометражною документальною стрічкою про Голокост в Україні. Режисер фільму Сергій Буковський створив цю стрічку з використанням свідчень російською та українською мовами з архіву Інституту Фонду Шоа Університету Південної Каліфорнії та нових зйомок, здійснених в Україні.

 

Сергій Буковський запрошує у драматичну подорож від минулого до сучасності. Режисер та три українські студентки-журналістки разом із глядачами відкривають для себе свідчення євреїв, що пережили трагедію і уникли жорстокої страти, та тих, хто попри смертельну небезпеку знайшов у собі мужність рятувати друзів і сусідів під час Голокосту. Герої стрічки діляться подробицями пережитого, а глядачам час від часу надається нагода зазирнути у сьогодення і побачити етнічні стереотипи, які існують і понині, а також те, як в пострадянський період суспільство вирішує питання вшанування місць масових розстрілів десятків тисяч єврейських сімей та інших жертв нацизму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4519
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду