2 жовтня - прес-конференція Euronews на тему: «Виживання й процвітання у медійному світі»

25 Вересня 2012
5223
25 Вересня 2012
18:18

2 жовтня - прес-конференція Euronews на тему: «Виживання й процвітання у медійному світі»

5223
2 жовтня - прес-конференція Euronews на тему: «Виживання й процвітання у медійному світі»

2 жовтня о 12:00 у конференц-залі KyivSydney 3 готелю Hyatt Regency  (вул. Алли Тарасової, 5) відбудеться глобальна прес-конференція Euronews на тему: «Виживання й процвітання у [медійному] світі» («survive and thrive in the [media] universe»)

 

Учасники прес-конференції:

Майкл Пітерс - генеральний директор Euronews.

Валід Арфуш - заступник генерального директора НТКУ.

 

Прес-конференція матиме всесвітній характер. На прес-конференції  будуть розглянуті питання стратегії розвитку Euronews та роботи журналістів у сьогоденному світі. Робота заходу відбудеться в режимі відеоконференції.

 

На прямому зв'язку з Парижа - Майкл Пітерс.

 

До участі у прес-конференції Euronews долучаться Київ, Афіни, Баку, Бангкок, Берлін, Брюссель, Каїр, Дакар, Доха, Дубай, Женева, Стамбул, Йоганнесбург, Лісабон, Лондон, Ліон, Мадрид, Москва, Рабат, Ріо-де-Жанейро, Рим, Варшава, Вашингтон та інші міста.

 

Сценарій заходу:

-       Обговорення питань у режимі відеоконференції

-       Фуршет

 

Акредитація ЗМІ триватиме до 27 вересня 2012 р. до 16:00.

 

З питань акредитації звертатися: 044 481 08 38, Вікторія, або romanova@ntu.ua, (прохання обов'язково підтвердити присутність).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду