20 серпня - «Чесно про вибори» з В’ячеславом Брюховецьким

15 Серпня 2012
3199
15 Серпня 2012
14:13

20 серпня - «Чесно про вибори» з В’ячеславом Брюховецьким

3199
20 серпня - «Чесно про вибори» з В’ячеславом Брюховецьким

Щотижня  учасники руху «Чесно» збирають журналістів та цікавих особистостей в своєму медіа-клубі для відвертої розмови про те, що турбує громадян напередодні парламентських виборів. Зустрічі мають на меті розгорнути конструктивну дискусію в суспільстві щодо перебігу та результатів виборчої кампанії та політичної перспективи України в цілому.

 

20 серпня з 11:00 до 12:00  почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія», учасник Ініціативної групи «Першого грудня» В'ячеслав Брюховецький розповість про те, чи виконала Києво-Могилянська академія функцію каталізатора соціальних перетворень в країні і чи посильна така місія для якогось вищого навчального закладу в нашій державі.

 

Окрім іншого, учасники та глядачі медіа-клубу отримають відповіді на питання: Чи настане травень 1968 у жовтні 2012? Чому українська вища школа неконкурентоздатна? Як студенти можуть протистояти політичним маніпуляціям та зловживанням з боку керівництва вишів?

 

Модерувати зустріч буде доктор філософських наук та президент Фонду якісної  політики Михайло Мінаков.

 

Медіа-клуб відбудеться за адресою: вул. О.Гончара, 36 А, 2 поверх, офіс ГО «Центр UA» (мапа).

 

Онлайн-трансляцію медіа-клубу можна подивитися на сайті «Чесно» та сторінках медіа-партнерів клубу: BeTV betv.com.ua та Українська Правда www.pravda.com.ua

 

Акредитація: (067) 441-51-30, press@adamant.net - Олена Бондаренко або (067-243-63-55), osushytska@internews.ua - Ольга Сушицька.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3199
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду