До 28 вересня приймаються заявки на грант від Фонду журналістських розслідувань

14 Серпня 2012
4993
14 Серпня 2012
12:12

До 28 вересня приймаються заявки на грант від Фонду журналістських розслідувань

4993
До 28 вересня приймаються заявки на грант від Фонду журналістських розслідувань

Журналісти, які займаються незалежними розслідуваннями, можуть подати заявку на отримання гранту для проведення розслідувань у своїх країнах.

 

Гранти, надані Фондом журналістських розслідувань, покликані надати підтримку розслідувальним проектам по всьому світі.

 

Середня величина гранту - 5000 доларів США, що повинно покрити прямі витрати, пов'язані з виконанням проекту (наприклад, транспортні витрати). Фонд не оплачує вартість устаткування і не виплачує зарплату журналістам. Перша частина гранту виплачується відразу після схвалення заявки, друга частина - після закінчення проекту.

 

Всі заявки мають бути подані англійською мовою і включати докладний звіт про передбачувані витрати.

 

Якщо проект займається розслідуванням, яке вже було в новинах, заявник повинен продемонструвати своє знання попередніх публікацій на цю тему і пояснити, яким чином його робота може вивести проект на новий рівень.

 

Крайній термін подачі заявок - 28 вересня.

 

Докладніше дивіться тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду