21-22 травня у Львові – семінар-тренінг для журналістів «Як писати про епідемії ВІЛ-СНІДу та туберкульозу в Україні»

16 Травня 2012
4469
16 Травня 2012
10:54

21-22 травня у Львові – семінар-тренінг для журналістів «Як писати про епідемії ВІЛ-СНІДу та туберкульозу в Україні»

4469
21-22 травня у Львові – семінар-тренінг для журналістів «Як писати про епідемії ВІЛ-СНІДу та туберкульозу в Україні»

21-22 травня 2012 року магістерська програма з журналістики Українського католицького університету запрошує на семінар-тренінг для журналістів «Як писати про епідемії ВІЛ-СНІДу та туберкульозу в Україні». Захід організований за підтримки Brown University (США).

 

Семінар-тренінг проходитиме за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а, ауд. 102 (філософсько-богословський факультет УКУ). Вхід вільний.

 

Графік роботи:

 

21 травня (понеділок)

 

12.00 - 13.30 - Мар'яна Служинська, головний лікар Обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом, регіональний координатор Міжнародного альянсу з ВІЛ-СНІД в Україні. «Проблеми та специфіка висвітлення тем, пов'язаних з епідемією ВІЛ/СНІДу. Погляд лікаря».

13.45 - 15.00 - д-р Наташа Рибак, Brown University (США). «Західний досвід висвітлення боротьби з епідеміями». 

 

22 травня (вівторок)

 

10.00 - 11.00 - о. Віктор Симон, генеральний секретар Карітас-Спес Україна. «Досвід соціальної роботи з людьми, які живуть із ВІЛ, та хворими на СНІД».

11.15 - 12.45 - Ольга Скрипник, журналіст газети «Дзеркало тижня. Україна». «Епідемії ВІЛ/СНІДу і туберкульозу в Україні: міфи та реальність. Погляд журналіста»

14.45 - 16.00 - Ігор Перегінець, представник Бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні. «Роль медіа в програмах охорони громадського здоров'я на прикладі профілактики та боротьби з ВІЛ-інфекцією»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду