17 лютого - фотовиставки про ГУЛАГ Володимир Оглоблін у Львові

15 Лютого 2012
4758
15 Лютого 2012
17:01

17 лютого - фотовиставки про ГУЛАГ Володимир Оглоблін у Львові

4758
17 лютого - фотовиставки про ГУЛАГ Володимир Оглоблін у Львові

У п'ятницю, 17 лютого, о 17:00 в Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» у Львові на вул. С. Бандери, 1 (вхід із вул. К. Брюллова) відбудеться творча зустріч із автором виставки «Колима/ГУЛАГ/Аляска» - фотохудожником Володимиром Оглобліним (Харків).

 

У рамках творчої зустрічі: слайд-програма «Тут народжується день. Магадан» із коментарями автора та урочисте закриття виставки «Колима/ГУЛАГ/Аляска».

 

«Володимир Оглоблін 30 років мандрує світом із фотокамерою. У його колекції - неймовірні краєвиди із Каракумів, Алтаю, Таймиру, Тянь-Шаню, Якутії, Криму, Карелії, Уралу, Карпат... Він уміє дістатися туди, куди не кожен зможе, і побачити те, що недоступне погляду інших - особливу красу. Фотографуючи, він захоплюється, відкриває і пізнає, а пізнаючи, не припиняє милуватися і зворушуватися» - зазначають організатори.


Вхід до музею, на закриття фотовиставки та слайд програму Володимира Оглобліна - вільний.

 

Прес-центр Центру досліджень визвольного руху: history@cdvr.org.ua тел./факс: +380 32 247-45-22, +380 63 628-68-69

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4758
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду