22 грудня - круглий стіл з питань дитячого телерадіомовлення та захисту неповнолітніх від впливу негативної інформації

19 Грудня 2011
3342
19 Грудня 2011
18:01

22 грудня - круглий стіл з питань дитячого телерадіомовлення та захисту неповнолітніх від впливу негативної інформації

3342
22 грудня - круглий стіл з питань дитячого телерадіомовлення та  захисту неповнолітніх від впливу негативної інформації

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Громадська рада при Національній раді, Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» 22 грудня 2011 року проводять спільний круглий стіл із питань дитячого телерадіомовлення та захисту неповнолітніх.

 

Ці теми є одними з пріоритетних у діяльності Національної ради. Для  їх позитивного вирішення необхідні консолідовані дії держаних органів, галузевих об'єднань, громадських організацій, засобів масової інформації.

 

Метою цього заходу є аналіз стану дитячого телерадіомовлення  за період червень - грудень цього року, окреслення шляхів вирішення питань щодо захисту неповнолітніх від негативного впливу інформації та визначення завдань на 2012 рік.

 

До участі в роботі круглого столу запрошені члени Громадської ради, представники телерадіокомпаній і дитячих програм на радіо й телебаченні,  керівники галузевих об'єднань, засоби масової інформації.

 

Дата проведення круглого столу: 22 грудня 2011 року, початок роботи - 14:30, завершення - 17:30.

 

Місце проведення: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, вул. Прорізна, 2, 5 поверх, актова зала.

 

Програма круглого столу

 

Представників засобів масової інформації просимо акредитуватися до 17 год.  21 грудня 2011 року за телефоном прес-служби Національної ради: 278-75-75, або написавши на e-mail: pressa@nrada.gov.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3342
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду