detector.media
19.12.2011 18:01
22 грудня - круглий стіл з питань дитячого телерадіомовлення та захисту неповнолітніх від впливу негативної інформації

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Громадська рада при Національній раді, Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» 22 грудня 2011 року проводять спільний круглий стіл із питань дитячого телерадіомовлення та захисту неповнолітніх.

 

Ці теми є одними з пріоритетних у діяльності Національної ради. Для  їх позитивного вирішення необхідні консолідовані дії держаних органів, галузевих об'єднань, громадських організацій, засобів масової інформації.

 

Метою цього заходу є аналіз стану дитячого телерадіомовлення  за період червень - грудень цього року, окреслення шляхів вирішення питань щодо захисту неповнолітніх від негативного впливу інформації та визначення завдань на 2012 рік.

 

До участі в роботі круглого столу запрошені члени Громадської ради, представники телерадіокомпаній і дитячих програм на радіо й телебаченні,  керівники галузевих об'єднань, засоби масової інформації.

 

Дата проведення круглого столу: 22 грудня 2011 року, початок роботи - 14:30, завершення - 17:30.

 

Місце проведення: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, вул. Прорізна, 2, 5 поверх, актова зала.

 

Програма круглого столу

 

Представників засобів масової інформації просимо акредитуватися до 17 год.  21 грудня 2011 року за телефоном прес-служби Національної ради: 278-75-75, або написавши на e-mail: pressa@nrada.gov.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY