27 - 29 квітня - міжнародний щорічний кінофестиваль – KinofestNYC

13 Грудня 2011
8095
13 Грудня 2011
13:37

27 - 29 квітня - міжнародний щорічний кінофестиваль – KinofestNYC

8095
27 - 29 квітня - міжнародний щорічний кінофестиваль – KinofestNYC

З 27 по 29 квітня 2012 року в Нью Йорку (США) відбудеться вже втретє Міжнародний щорічний кінофестиваль - KinofestNYC.

 

Фестиваль KinofestNYC був задуманий 2009 року групою однодумців з Нью Йорку та Києва. Ініціаторами створення виступили: Андрій Котляр (США) , Даміан Колодій (США) і Дмитро Захаревич (Україна), а також за посильної допомоги Українського музею на Манхетені (США) та безпосередньо його програмного директора пані Ганни Кріль (США).

Вперше фестиваль пройшов в березні 2010 року. Ціллю фестивалю є: поширення інформації про сучасне кіно, як ігрове так і документальне та анімаційне з України та інших колишніх соціалістичних країн. Головна і єдина вимога до змісту стрічок - це відображення в них сучасного життя людей в країнах які раніше належали до соціалістичного табору в Європі.

 

До 15 лютого представником в Києві і до 24 лютого 2012 року в центральному офісі в  Нью Йорку приймаються фільми та заявки для участі у кінофестивалі від авторів. Більш детальніше про умови подачі заявок і вимоги до фільмів ви можете дізнатись на офіційному сайті фестивалю - www.kinofestnyc.com На першій сторінці сайту розміщено два пдф-файли: «анкета для заявки»і «інструкція до заявки» в яких все детально розписано.

 

Додаткові запитаннями ви можете написати на e-mail: dmytro@kinofestnyc.com координатору кінофестивалю у Києві, Дмитру Захаревичу.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду