detector.media
13.12.2011 13:37
27 - 29 квітня - міжнародний щорічний кінофестиваль – KinofestNYC

З 27 по 29 квітня 2012 року в Нью Йорку (США) відбудеться вже втретє Міжнародний щорічний кінофестиваль - KinofestNYC.

 

Фестиваль KinofestNYC був задуманий 2009 року групою однодумців з Нью Йорку та Києва. Ініціаторами створення виступили: Андрій Котляр (США) , Даміан Колодій (США) і Дмитро Захаревич (Україна), а також за посильної допомоги Українського музею на Манхетені (США) та безпосередньо його програмного директора пані Ганни Кріль (США).

Вперше фестиваль пройшов в березні 2010 року. Ціллю фестивалю є: поширення інформації про сучасне кіно, як ігрове так і документальне та анімаційне з України та інших колишніх соціалістичних країн. Головна і єдина вимога до змісту стрічок - це відображення в них сучасного життя людей в країнах які раніше належали до соціалістичного табору в Європі.

 

До 15 лютого представником в Києві і до 24 лютого 2012 року в центральному офісі в  Нью Йорку приймаються фільми та заявки для участі у кінофестивалі від авторів. Більш детальніше про умови подачі заявок і вимоги до фільмів ви можете дізнатись на офіційному сайті фестивалю - www.kinofestnyc.com На першій сторінці сайту розміщено два пдф-файли: «анкета для заявки»і «інструкція до заявки» в яких все детально розписано.

 

Додаткові запитаннями ви можете написати на e-mail: dmytro@kinofestnyc.com координатору кінофестивалю у Києві, Дмитру Захаревичу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY