1 листопада - прес-конференція і круглий стіл з приводу законопроекту про мораль

28 Жовтня 2011
7414
28 Жовтня 2011
13:33

1 листопада - прес-конференція і круглий стіл з приводу законопроекту про мораль

7414
1 листопада - прес-конференція і круглий стіл з приводу законопроекту про мораль

1 листопада, об 11:30 у інформаційному агентстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція «Законопроект 7132: впровадження цензури під гаслом захисту моралі».

 

Представники громадських організацій та професійних асоціацій, що працюють у сфері масової інформації та комунікацій, висвітлять загрози руйнації інформаційного середовища України, які містить прийнятий у першому читанні законопроект про внесення змін до Закону України «Про захист суспільної моралі» № 7132, а також розкажуть про європейську практику підтримки розвитку гуманітарного суспільства. Буде оприлюднего відкритого листа до парламенту.

 

Детальніше - див. анонс прес-конференції - на сайті УНІАН.

 

Після завершення прес-конференції відбудеться круглий стіл з обговорення цього питання у приміщенні Індустріального телевізійного комітету (пров. Музейний, 10, оф. 210.). Час з 13:00 до 16:00.

 

Повідомити про своє бажання взяти участь у заходах та отримати відповіді на запитання можна за тел. (044) 278-2925 або за e-mail secretary@inau.org.ua 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7414
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду