Стартував українсько-польський проект «Пізнай Польщу»

13 Жовтня 2011
9298
13 Жовтня 2011
16:55

Стартував українсько-польський проект «Пізнай Польщу»

9298
Стартував українсько-польський проект «Пізнай Польщу»

10 жовтня в місті Львів стартував проект Фундації нові медіа та МГО «Інтерньюз-Україна» «Пізнай Польщу», який складається із циклу пізнавальних тренінгів для журналістів-початківців у Львові, Івано-ФранківськуРівному, Житомирі та Києві

 

Тренінги проводить польсько-українська команда менторів. Протягом зустрічей молоді журналісти  ознайомляться із польською історією, традиціями, культурою та досвідом європейської інтеграції. Результатом їхньої роботи стане створення мультимедійних газет та он-лайн редакцій.

 

 Організатором цієї події є Фундація нові медіа у співпраці із Міжнародною громадською організацією «Інтерньюз-Україна», проект  півфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща.

 

Проект орієнтований на молодь віком від 15-18 років, яка цікавиться журналістикою. Кожна команда з усіх п`яти міст протягом двох тижнів  має створити електронну газету на тему Польщі, розмістити її на сайті mammedia.com.ua та провести промо-кампанію для збору голосів на підтримку своєї газети.

 

Команда редакції, яка набере найбільшу кількість голосів за створену газету виграє конкурс та отримає головний приз - подорож до ВАРШАВИ на 4 святкові, грудневі дні, де зможе познайомитись ближче з культурою, історією, звичаями та традиціями передріздвяної Польщі.

 

За всіма запитаннями звертатись до координатора проекту МГО «Інтерньюз-Україна»  Катерини Дідик: kdidyk@internews.ua, +38 099 435 88 29.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду