detector.media
13.10.2011 16:55
Стартував українсько-польський проект «Пізнай Польщу»

10 жовтня в місті Львів стартував проект Фундації нові медіа та МГО «Інтерньюз-Україна» «Пізнай Польщу», який складається із циклу пізнавальних тренінгів для журналістів-початківців у Львові, Івано-ФранківськуРівному, Житомирі та Києві

 

Тренінги проводить польсько-українська команда менторів. Протягом зустрічей молоді журналісти  ознайомляться із польською історією, традиціями, культурою та досвідом європейської інтеграції. Результатом їхньої роботи стане створення мультимедійних газет та он-лайн редакцій.

 

 Організатором цієї події є Фундація нові медіа у співпраці із Міжнародною громадською організацією «Інтерньюз-Україна», проект  півфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польща.

 

Проект орієнтований на молодь віком від 15-18 років, яка цікавиться журналістикою. Кожна команда з усіх п`яти міст протягом двох тижнів  має створити електронну газету на тему Польщі, розмістити її на сайті mammedia.com.ua та провести промо-кампанію для збору голосів на підтримку своєї газети.

 

Команда редакції, яка набере найбільшу кількість голосів за створену газету виграє конкурс та отримає головний приз - подорож до ВАРШАВИ на 4 святкові, грудневі дні, де зможе познайомитись ближче з культурою, історією, звичаями та традиціями передріздвяної Польщі.

 

За всіма запитаннями звертатись до координатора проекту МГО «Інтерньюз-Україна»  Катерини Дідик: kdidyk@internews.ua, +38 099 435 88 29.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY