З 16 по 19 вересня – фестиваль телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча»

5 Вересня 2011
7914
5 Вересня 2011
14:57

З 16 по 19 вересня – фестиваль телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча»

7914
З 16 по 19 вересня – фестиваль телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча»

З 16 по 19 вересня 2011 року в Алупці (АР Крим) відбудеться XV Міжнародний фестиваль кіно, телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча», засновником якого є Держкомтелерадіо України, українське відділення «Славутич» Міжнародного фонду розвитку кіно і телебачення для дітей  та юнацтва, Алупкінська міська рада.

 

Метою щорічного фестивалю є визначення кращого національного аудіовізуального продукту для дітей і юнацтва, та  аудіовізуальної продукції іноземного виробництва, адаптованої до українського ефіру, поширення досвіду з виробництва цієї продукції та обмін нею, підтримка творчої молоді, співпраця та взаємодія фахівців в галузі дитячого кіно, телебачення та радіомовлення.

 

До участі у фестивалі запрошені творчі групи українських та іноземних телерадіокомпаній, продакшн-студій, громадських організацій, національно-культурних товариств, фондів, автори програм, власники авторських прав, продюсери та інші.

 

Конкурсні роботи оцінюватиме журі, головою якого є народний артист України, кінорежисер, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Леонід Мужук.

 

Переможці фестивалю будуть нагороджені дипломами, призами  та  подарунками в кожній з 10 номінацій: кіно і телефільм для дітей та юнацтва; анімаційний фільм; телепрограма для дітей молодшого віку; телепрограма для дітей середнього віку та юнацтва; телепрограма, що пропагує здоровий спосіб життя; телепрограма, що знайомить з народними традиціями і обрядами; радіопрограма для дітей; радіопрограма для юнацтва; кращі автор і режисер фільмів і телепрограм; кращий ведучий телепрограм серед дітей і юнацтва та кращий виконавець дитячо-юнацьких ролей.

 

Крім конкурсної та фестивальних програм, у рамках фестивалю також заплановано проведення творчих зустрічей з діячами культури та мистецтва, прес-конференції з актуальних проблем культури тощо та інші заходи.

 

Детальніше - на сайті Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду