detector.media
05.09.2011 14:57
З 16 по 19 вересня – фестиваль телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча»

З 16 по 19 вересня 2011 року в Алупці (АР Крим) відбудеться XV Міжнародний фестиваль кіно, телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золоте курча», засновником якого є Держкомтелерадіо України, українське відділення «Славутич» Міжнародного фонду розвитку кіно і телебачення для дітей  та юнацтва, Алупкінська міська рада.

 

Метою щорічного фестивалю є визначення кращого національного аудіовізуального продукту для дітей і юнацтва, та  аудіовізуальної продукції іноземного виробництва, адаптованої до українського ефіру, поширення досвіду з виробництва цієї продукції та обмін нею, підтримка творчої молоді, співпраця та взаємодія фахівців в галузі дитячого кіно, телебачення та радіомовлення.

 

До участі у фестивалі запрошені творчі групи українських та іноземних телерадіокомпаній, продакшн-студій, громадських організацій, національно-культурних товариств, фондів, автори програм, власники авторських прав, продюсери та інші.

 

Конкурсні роботи оцінюватиме журі, головою якого є народний артист України, кінорежисер, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Леонід Мужук.

 

Переможці фестивалю будуть нагороджені дипломами, призами  та  подарунками в кожній з 10 номінацій: кіно і телефільм для дітей та юнацтва; анімаційний фільм; телепрограма для дітей молодшого віку; телепрограма для дітей середнього віку та юнацтва; телепрограма, що пропагує здоровий спосіб життя; телепрограма, що знайомить з народними традиціями і обрядами; радіопрограма для дітей; радіопрограма для юнацтва; кращі автор і режисер фільмів і телепрограм; кращий ведучий телепрограм серед дітей і юнацтва та кращий виконавець дитячо-юнацьких ролей.

 

Крім конкурсної та фестивальних програм, у рамках фестивалю також заплановано проведення творчих зустрічей з діячами культури та мистецтва, прес-конференції з актуальних проблем культури тощо та інші заходи.

 

Детальніше - на сайті Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY