30 травня – гостем другого випуску програми tkachenko.ua стане Віталій Кличко

25 Травня 2011
12079
25 Травня 2011
17:53

30 травня – гостем другого випуску програми tkachenko.ua стане Віталій Кличко

12079
30 травня – гостем другого випуску програми tkachenko.ua стане Віталій Кличко

30 травня в ефірі каналу «1+1» другий випуск авторської програми Олександра Ткаченка tkachenko.ua. Гість програми - чемпіон світу з боксу, депутат Київради Віталій Кличко.

 

Олександр Ткаченко з'ясував у Кличка скільки правди в поширеному переконанні, що боксеру спеціально підбирають слабких супротивників, яких він однозначно переможе і розповів про свої бізнес інтереси в Києві: «Я володію квартирою, бізнесом. Володимир будує офісний центр для нашого фонду. А промоутерська компанія "К-2" також веде свою діяльність в Україні - не лише в Європі. Це комерційна діяльність».

 

Кличко розповів Олександру Ткаченку, як йому вдалося уникнути зв'язків з кримінальним світом і хто домовляється про його гонорари за бої.

 

Програма  tkachenko.ua на каналі виходить о 23:20.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду