12 травня – прес-конференція «Моніторинг новин провідних каналів українського телебачення: грудень-квітень 2011 року» (УТОЧНЕНО)

5 Травня 2011
4450
5 Травня 2011
15:01

12 травня – прес-конференція «Моніторинг новин провідних каналів українського телебачення: грудень-квітень 2011 року» (УТОЧНЕНО)

4450
12 травня – прес-конференція «Моніторинг новин провідних каналів українського телебачення: грудень-квітень 2011 року» (УТОЧНЕНО)

12 травня о 12.30 у Всеукраїнському прес-центрі (ІА Укрінформ, Київ, вул. Б.Хмельницького 8/12) відбудеться прес-конференція Академії української преси на тему «Моніторинг новин провідних каналів українського телебачення: грудень-квітень 2011 р.». Під час прес-конференції будуть оприлюднені дані про рівень доступу до програм теленовин провідних політичних сил.


Учасники прес-конференції - В.Ф.Іванов, Президент Академії Української преси, д.ф.н., проф., Н.В. Костенко, завідувач відділу масової комунікації Інституту соціології НАН України, д.с.н., проф., С.О.Макєєв, зав. відділом соціальних структур Інституту соціології НАН України, д.с.н., проф., Н.Л.Лигачова, шеф-редактор «Детектор медіа», В.П.Сюмар, виконавчий директор Інституту масової інформації.


Дослідження проводиться методом контент-аналізу для оцінки стану і динаміки  висвітлення ЗМІ суспільно-політичних процесів в країні.


Проект виконується Академією Української Преси за участю вчених Інституту соціології НАН України.

 

Контакти:
Академія Української преси
Тел: 050 3305181
Електронна пошта: ivanov@aup.com.ua
Інтернет-сайт: http://www.aup.com.ua/


Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу. Інформація, представлена на заході, є відповідальністю Академії Української Преси та не обов'язково відображає точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4450
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду