До 20 травня приймаються роботи на конкурс соціальної реклами «Я хочу жити саме ТАК!»

30 Березня 2011
4841
30 Березня 2011
12:03

До 20 травня приймаються роботи на конкурс соціальної реклами «Я хочу жити саме ТАК!»

4841
До 20 травня приймаються роботи на конкурс соціальної реклами «Я хочу жити саме ТАК!»

До 20 травня 2011 року триває перший етап конкурсу соціальної реклами для молоді «Я хочу жити саме ТАК!» - приймаються роботи від молодих людей віком від 15 до 35 років. На цьому етапі всі надіслані та прийняті до участі у конкурсі роботи оприлюднюються на сайті www.kadrovik.ua для огляду, обговорення та коментування.

 

З 21 травня до 27 травня 2011 року триватиме другий етап конкурсу. Усі роботи оцінюватимуться Експертною комісією. Також проводитиметься онлайн-голосування для визначення переможців у номінації «Глядацькі симпатії».

 

Підбиття підсумків за результатами Інтернет-голосування та роботи Експертної комісії ─ до 1 червня 2011 року.

 

Конкурс проводиться за такими темами: «Моя сім'я - моє багатство»,  «Розумне суспільство проти насильства», «Українці - нація здорових людей»,   «Гарна освіта сьогодні - справжній професіонал завтра» та «Чиста планета починається із кожного з нас».

 

Конкурс надає молоді можливості висловити власне ставлення до певної проблеми, зробити внесок у розвиток соціальної реклами, а також залучає молоді таланти до створення якісної соціальної реклами в Україні.

 

Організатором конкурсу є журнал  «Довідник кадровика» за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

 

Роботи учасників, які надійшли на конкурс, можна переглянути тут.

 

Відео-роботи та роботи у вигляді презентацій участі у конкурсі не беруть. Детальніше, про вимоги до робіт і умови конкурсу - на сайті www.kadrovik.ua.

 

Переможці отримають грошову винагороду та призи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду