11 березня – семінар «Захист персональних даних: європейські стандарти та законодавство України»

3 Березня 2011
1994
3 Березня 2011
15:29

11 березня – семінар «Захист персональних даних: європейські стандарти та законодавство України»

1994
11 березня – семінар «Захист персональних даних: європейські стандарти та законодавство України»

11 березня 2011 року спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно з Інститутом медіа права проведуть експертний семінар «Захист персональних даних: європейські стандарти та законодавство України».

 

Учасники семінару матимуть можливість ознайомляться із досвідом європейських експертів щодо автоматизованої обробки персональних даних та регулювання у сфері захисту персональних даних на прикладі Польщі, а також обговорення викликів у сфері регулюванні захисту персональних даних у Східній Європі і огляд законодавства України стосовно автоматичної обробки персональних даних. В рамках експертної дискусії обговорюватиметься питання, як зміни в законодавстві України можуть вплинути на роботу журналістів.

 

На захід запрошуються представники профільних комітетів Верховної Ради України, Міністерства юстиції України, Державної служби України з питань захисту персональних даних, а також представники ЗМІ, галузевих асоціацій та інших зацікавлених сторін.

 

Захід відбудеться за адресою: Президія Академії наук України, конференц-зал (3-й поверх), вул. Володимирська, 55, м.Київ, з 10:00 до 15:00. Початок реєстрації о 09:30.

 

Тут можна завантажити програму заходу та біографії експертів.

 

Попередній запис на захід є обов'язковим. Про намір взяти участь у круглому столі потрівбно повідомити до 10 березня 2011 року за телефоном (044) 284-6164 або за електронною адресою: info@medialaw.kiev.ua.

 

Кількість учасників є обмеженою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1994
Читайте також
14.07.2012 11:25
О. Єфімчук, Ю. Крайняк, «Дзеркало тижня. Україна»
20 393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду