detector.media
03.03.2011 15:29
11 березня – семінар «Захист персональних даних: європейські стандарти та законодавство України»

11 березня 2011 року спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно з Інститутом медіа права проведуть експертний семінар «Захист персональних даних: європейські стандарти та законодавство України».

 

Учасники семінару матимуть можливість ознайомляться із досвідом європейських експертів щодо автоматизованої обробки персональних даних та регулювання у сфері захисту персональних даних на прикладі Польщі, а також обговорення викликів у сфері регулюванні захисту персональних даних у Східній Європі і огляд законодавства України стосовно автоматичної обробки персональних даних. В рамках експертної дискусії обговорюватиметься питання, як зміни в законодавстві України можуть вплинути на роботу журналістів.

 

На захід запрошуються представники профільних комітетів Верховної Ради України, Міністерства юстиції України, Державної служби України з питань захисту персональних даних, а також представники ЗМІ, галузевих асоціацій та інших зацікавлених сторін.

 

Захід відбудеться за адресою: Президія Академії наук України, конференц-зал (3-й поверх), вул. Володимирська, 55, м.Київ, з 10:00 до 15:00. Початок реєстрації о 09:30.

 

Тут можна завантажити програму заходу та біографії експертів.

 

Попередній запис на захід є обов'язковим. Про намір взяти участь у круглому столі потрівбно повідомити до 10 березня 2011 року за телефоном (044) 284-6164 або за електронною адресою: info@medialaw.kiev.ua.

 

Кількість учасників є обмеженою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY